Restaurant NORDA Oslo svever over Oslo i hotellets 13.etasje og gir deg en oase av smaker

RESTAURANT NORDA

  • Maten i Norda er tilberedt i beste kvalitet og håndverk med råvarer fra både hav og jord fra bærekraftig produksjon.
  • Utviklet i samarbeid med den New York baserte stjernekokken Marcus Samuelsson settes menyen i en internasjonal kontekst.
  • Det beste av Norden iført smaker fra hele verden, til det vi kaller Nordic Fusion.
  • På taket av hotellet dyrker vi med stolthet egne urter og grønnsaker til kjøkkenet som gjør Nordas meny enestående.

Åpningstid:
17:00 – 22:00

MENY

Restaurant Norda sitt fokus gjennomsyrer alle aspekter av menyen. Norda har Oslos største takterrasse hvor grønnsakene dyrkes og høstes for hånd. Grønnsakene på menyen kommer hovedsakelig fra taket eller fra eget forkultureringsrom.

Sjekk ut menyen for å se hva som ble høstet denne uken. All sjømat er fisket fra bærekraftige kilder og er MSC og ASC sertifisert. Restaurant Norda mottar all biff, fjærkre og svin fra lokale norske gårder.

DRIKKE

Vin og drink-listen inkluderer et stort utvalg av moderne amerikanske og klassiske europeiske viner for å komplementere alle de unike smakene i rettene.

X