HOTELLET

Velkommen til Clarion Hotel the Hub! Uavhengig av om du er i Oslo for business, fornøyelse eller begge deler, er vi overbevist om at Clarion Hotel The Hub er stedet for deg. Vi er et møtepunkt for kreativitet, tidlige morgener, nye smaker, uventede kvelder, lærerike øyeblikk og herlige opplevelser. Med 810 toppmoderne hotellrom, 24 møtelokaler i ulike størrelser, moderne fitness- og velværeavdeling (åpner april/mai 2019), takåker, to barer og restaurant Norda i 13. etasje ønsker vi deg velkommen til byens råeste møteplass.

 1. Apotek

  Vitus apotek ligger på Jernbanetorget, 1 min. gange fra hotellet. Åpent 24 timer i døgnet.

 2. Arkitektur, interiør og design

  Lund+Slaatto Arkitekter er arkitektene som står bak utformingen av hotellet. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restaurantene og fellesarealer, mens Björkén Architects har utformet hotell- og møterom.

 3. Bagasjerom

  Bagasjerom finner du til venstre for resepsjonen på plan 1. Ta kontakt med resepsjonen for tilgang.

 4. Bank & Minibank

  Du finner flere banker i gåavstand fra hotellet. Nærmeste minibank finner du i gågata, Karl Johans Gate 27.

 5. Bilutleie

  Avis:   23 23 92 02
  Hertz: 22 21 00 00
  NB: Som Nordic Choice Club-medlem får du rabatt og bonuspoeng for leien

 6. Bibliotek

  I respesjonsområdet vil du finne vårt eget private bilbiotek, kurert av Deichman – norges største folkebibliotek. Her vil du finne verker av kjente forfattere som skriver om, er fra eller er basert i Oslo, samt en egen offisiell avdelign med Future Library.

 7. Bon Bon Bar

  Bon Bon Bar serverer nordisk-produsert sprit av øverste klasse, som forvandles til håndlagde cocktails med lokale råvarer og urter fra vår egen takåker. Vi legger vår stolthet i å tilby kvalitet, hvilket er bakgrunnen for vårt samarbeid med HIMKOK – en lokal aktør med et repertoar av kortreiste kvalitetsprodukter.
  Bon Bon Bar må oppleves. Du kommer til å skjønne det når du er her. Sees i 13. etasje!

 8. Brannrutiner

  Alle rom har en rømningsplan som viser nærmeste nødutgang. Om brannalarmen går, venligst følg henvisningene på evakueringsplanen. Det finnes nødutganger i hver etasje merket med «Nødutgang» skilt.

 9. Breakfast

  Hver morgen serverer vi sunn, bærekraftig og fantastisk mat på Clarion Hotel The Hub. Alle våre produkter er uten palmeolje, og frokost er alltid inkludert i romprisen.

 10. Buss

  Resepsjonen hjelper deg med informasjon og rutetider både for lokal – og regionruter.

 1. Dyr

  Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Clarion Hotel The Hub er firbeinte venner velkomne. Prisen er 250 NOK per opphold (gratis for førerhunder med dokumentasjon). Ikke glem å gi beskjed ved booking slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

 2. EL

  Nettspenningen i Norge er 230 volt. Ved sengen finner du USB-uttak til lading for digitalt utstyr.

 3. En levende møteplass

  Vi ønsker å skape en levende lobby der du møter byens liv og puls innenfor hotellets vegger. Clarion Hotel the Hub skal derfor være en levende møteplass som vekker nyskjerrigheten din og som hele tiden tilbyr nye erfaringer. Men, en levende møteplass bygger ikke bare på verdensberømt design, gode drinker eller den beste musikken. En levende møteplass handler om mennesker. Det er mennesker som skaper den gode stemningen en lørdagskveld, eller som sørger for at magiske ting kan skje i hverdagen.

 4. Growhub

  På toppen av Clarion Hotel The Hub kommer det en stor takåker som vil servere gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub få servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og smaksrik mat.

 5. Gjestesafe

  Alle rom er utstyrt med egen gjestesafe. Ekstra safer finnes også tilgjengelig ved resepsjonen.

 6. Hub Bar

  Hub Bar er vår gave til Oslo. Den urbane møteplassen som aldri står stille og som utvikler seg i takt med døgnet. Det er stedet for morgenfuglen som trenger en nytrukken kaffe, en smoothie, overnight oats, ferskpresset juice eller ferske bakevarer lagd av vår egen Pastry Chef. Det er stedet for deg som ønsker å spise en kortreist, fresh lunsj fra vår all day menu på en pulserende og uformell nabolagsrestaurant. Ikke minst er det stedet for deg som ønsker å drikke spennende vin på glass, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til klokken to på natten. Der har du Hub Bar. Your new hangout spot in town!

 7. Isbitmaskin

  Kjøl deg ned. Isbitmaskiner finnes i alle etasjer

 8. Kopiering

  Vi hjelper gjerne til med kopiering. Send dokumentet til conference.thehub@choice.no. Alle printede dokumenter kan hentes i 2 etg ved kurs og konferanse. Ta kontakt med vårt konferansepersonal for priser.

 9. Kontakt oss

  CHAT MED OSS!
  SMS eller snakk med oss på +47 59 44 74 82.

  E-post: cl.thehub@choice.no
  Resepsjon: 23 10 80 00

 10. Legehjelp

  Ved sykdom vennligst kontakt resepsjonen, som vil hjelpe deg komme i kontakt med lege. Ved akutt hjelp, ring 113.

 1. Lobbyshop

  I vår resepsjon tilbyr vi deg diverse varer. Blant annet hygieneartikler og våre populære Clarion puter og Rituals produkter.

 2. Matbutikk

  Det er flere matbutikker i nærheten av hotellet. Nærmeste er Meny på Oslo City Shopping.

 3. Møteplass ved evakuering

  Europarådets plass (foran Scandic Oslo City)

 4. NORDA

  Det å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene.
  Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og den råeste utsikten Oslo har å by på.
  Vi dyrker alle grønnsaker selv på vår takåker, slik at alt vi serverer av grønnsaker og urter kun har reist et par skritt fra de blir høstet til det ligger på tallerkenen. Ureist mat, liker vi å kalle det.

  Med inspirasjon fra kokken Marcus Samuelsson, kombinerer kjøkkensjefen vår  urbane, autentiske smaker med nordiske ingredienser for å skape en kulinarisk opplevelse. Du er alltid velkommen til å nyte et glass vin, et par østers eller en tre-retters – alt etter hva som måtte passe deg best. Vi sees på Norda!

 5. Nordic Choice Club

  Bli medlem i vårt bonusprogram! Vi tilbyr deg flere fordeler og bonuspoeng ved overnatting på alle Nordic choice Hotell.
  For mer informasjon eller medlemskap, kontakt resepsjonen, last ned appen eller gå inn på web.

 6. Nordic Choice MobilApp

  Laster du ned appen kan du blant annet chatte med hotellet, sjekke inn og ut og bruke mobilen som romnøkkel. Du kan også samle poeng til gratis hotellnetter, gavekort og få flere fordeler.

 7. Nødutgang

  Det finnes nødutganger i hver etasje, markert med grønne «Nødutgang»- skilt. På rommet er det en rømningsplan som viser din nærmeste nødutgang.

 8. Parkering Q-Park

  Stengt

 9. Relax-avdeling / Basseng

  Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår relaxavdeling og basseng. Åpner april/mai 2019

 10. Resepsjon

  Vi tilbyr 24 timers service i resepsjonen. For å komme i kontakt med oss, tekst på nr +46 765194489 eller kontakt oss på 23108000. Er du Nordic choice medlem kan du chatte med oss 24/7 gjennom Nordic choice app.

 1. Røyking

  Røyking forbudt gjelder på hele hotellet.

 2. Shopping

  Oslo tilbyr varierte shoppingmuligheter med både lokale og internasjonale butikker.
  Karl Johansgate: Oslos mest kjente handlegate finner du bare 200 m fra hotellet.
  Oslo City kjøpesenter: er kun 1 minutt gange fra hotellet.
  Steen&Strøm med sine eksklusive butikker finner du i Øvre Slottsgate ca 5 min. Gange fra hotellet.

 3. Strykejern / Strykebrett

  Alle våre 810 rom er utstyrt med strykejern og strykebrett. I 3. og 7. etg finner du våre strykerom. Her tilbyr vi innovative LG-stylere som reduserer rynker og lukt, kun ved hjelp av rent vann. LG-styler renser og tørker skjorter, dresser, sportstøy, sengetøy, barneleker og mye mer på så lite som 20 minutter. Dette er selvbetjent.

 4. Sweet Dreams

  Sammen med samarbeidspartneren vår, UNICEF, hjelper vi barn som risikerer å bli eller har blitt utsatt for menneskehandel. I september 2017 ble satsningen Sweet Dreams Stay lansert, med mål om å hjelpe barn utsatt for menneskehandel og gi alle hotellgjester en større mulighet til å engasjere seg og hjelpe til på en enkel måte. Ideen er enkel, men kraftfull. Avstå fra romrengjøringen en natt, så donerer vi penger til UNICEF.

 5. Taxi

  Taxi kan enkelt bestilles i vår resepsjon. Vi anbefaler Oslo Taxi, som du kan nå ved å ringe 02323 eller laste ned deres app, Taxifix.

 6. The Good Neighbour

  Med over 190 hotell rundt om i Norden og Baltikum synes vi det er viktig å være en god nabo. Vi vil utgjøre en forskjell for mennesker og miljø i våre nærområder og nabolag, og være forbilder for resten av samfunnet. Vi kaller det The Good Neighbour. Nesten alle hotellene våre i Norden og Baltikum gjør allerede noe bra for sine nabolag. Et godt eksempel på det er den populære årlige innsamlingen «Ensomt juletre søker gaver». Hotellene samler inn julegaver fra alle som vil bidra, og sender disse til barn som eller ikke ville fått en gave. Et annet eksempel er Comfort Hotel Børsparken i Oslo som er veldig flinke til å ikke la mat gå til spille. Mat som blir til overs etter blant annet frokostbuffeten gir de til veldedighetsorganisasjoner. Enda et eksempel er Clarion Hotel Stockholm som støtter nyankomne til landet.

 7. Trening

  Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår trening og relaxavdeling. Åpner april/mai 2019.

 8. Valutaveksling

  Nærmeste valutaveksling er Forex bank i Fred Olsens gate 1 min fra hotellet. Spør resepsjon for veibeskrivelse. Alle butikker tar bank/kreditt kort.

 9. Vekking

  Vekking kan bestilles under Guest services på TV.

 10. Wifi

  Det er gratis internett på hele hotellet. Koble til CLARION CONNECT så er du pålogget. Ingen passord nødvendig.

X