THIS IS WHERE ANYTHING CAN HAPPEN!

Kreative løsninger, små og store beslutninger og avgjørende øyeblikk skapes her hvert minutt.

Med en unik kapasitet midt i Oslo sentrum kan du booke alt fra uforglemmelige kongresser til et til personlig og lite, skreddersydd møte.

Vi er en hub for møter mellom mennesker. Tilhørende utstillingsmuligheter og mingleområder gir uante muligheter for dine aktiviteter.

Med det nyeste av teknikk innen lyd, lys og bilde skaper vi en uforglemmelig atmosfære og opplevelse.

Kongressalen kan kobles for å få en flate på 900 kvadratmeter og vegger løftes for å få plass til store utstillinger eller elementer

Sjekk ut vårt kreative rom “Think Outside The Box” – et sted der kan tanker virkelig settes fri.

Nytt og moderne konferansehotell, midt i hjertet av Oslo

  • 6 store møterom
  • 18 mindre møterom
  • 2000 stående deltagere
  • 1100 sittende deltagere

Clarion Hotel The Hub er et pulserende samlingssted og en hub for møter mellom mennesker. Opplev en unik og innovativ arena for alt fra personlige frokostmøter til uforglemmelige kongresser.

På Clarion Hotel The Hub opplever du ikke bare et hotell. Du er en del av et yrende nabolag, i hjertet av Oslo. Du finner rett og slett hele Oslo rett utenfor hotelldøren.

Hos oss har du mulighet til å arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen har kapasitet til 1100 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter. Clarion Hotel The Hub får 24 møterom, som inkluderer 10 styrerom og et VIP-rom på 80 kvadratmeter. Klikk nedenfor for å lese mer om hva vi kan tilby deg.

X