YOU ARE SO WELCOME!

Clarion Hotel The Hub er et nytt, spektakulært og pulserende samlingssted midt i Oslo. Vi har unik kapasitet med 810 rom og 24 møterom midt i hjertet av Oslo. Med kun 2 minutter gange fra hotellet er du ved Oslo Sentralstasjon og Flytoget.

Dette er stedet for små og store beslutninger og Oslos ledende hotell for å dele inspirasjon, kunnskap og opplevelser – enten det er møter, kulturarrangementer eller konferanser.

 

BETTER SHOW UP HUNGRY

Frokost med nytrukket kaffe og dine favoritter fra vårt eget konditori er et fantastisk utgangspunkt for å utforske Oslo. Etter en innholdsrik frokost kan du ta heisen opp til 13. etasje og bli møtt av en svevende utsikt over Oslo og Oslofjorden, nyte inntrykk og utsikt.

På taket i vår egen grønnsakshage, GrowHub dyrker vi med stolthet fantastiske råvarer som settes i en internasjonal kontekst hos Norda, et restaurantkonsept utviklet i samarbarbeid med stjernekokken Marcus Samuelsson. Egendyrkede og lokale råvarer og ingredienser blir brukt i våre sustainable cocktails basert på genuine nordiske og smaker i Bon Bon bar.

For en arbeidsmøte, vennetreff eller en rask lunsj, kom innom Hub Bar i første etasje, her serveres lette retter hver dag, hele dagen (kl 10-22).

MAKE A DECISION OR DON’T

Hos oss har du mulighet til å arrangere kongresser i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Kongressalen er 900 kvadratmeter, og har kapasitet til 1100 mennesker. Med et tilhørende utstillings- og mingleområde vil det bli uante muligheter. Til sammen har vi 24 møterom, som inkluderer 10 styrerom og et VIP-rom på 80 kvadratmeter.

 

GET YOUR RELOAD

På Clarion Hotel The Hub setter vi bærekraft først i alt vi gjør og har har en høy internasjonal miljøstandard. I vår Pop-up shop i første etasje profilerer vi miljøbevisste konsepter og produkter.

Alle hotellrom er plastfrie og har vannglass og vinglass i, ja – glass så vel som kildesortering

Bygget er sertifisert Breem-very good og på lik linje med alle hotell i Nordic Choice Hotels blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001.

Frokost

Før du griper dagen byr vi på en herlig hotellfrokost som inkluderer sunne og mettende alternativ. Velg blant frokostfavoritter, omelett fra vår egen omelettkokk samt et stort utvalg økologiske produkter og Fairtrade-kaffe.

Treningsrom

Åpner april/mai 2019

Roomservice

På Clarion Hotel The Hub behøver du aldri å gå til sengs sulten. Som gjest hos oss kan du spise godt morgen, middag og kveld – Bestill Room Service når du vil, 24 timer i døgnet.

Relax

Åpner april/mai 2019

Trådløs internett

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis WiFi.
Surf i vei. Rask internett.

X